Sv: Gode tips til melk-, gluten- og/eller eggefri mat?
Min lille allergiker lever på disse for tida:
Vi blander 1 pk med 3 ts NoEgg eggeerstatning, et par ss sukker og 6 dl laktosefri melk (velg melk som tåles). Steker deilige, tjukke pannekaker i Blå Soft, og ungen får åpenbart mer energi.
Smoothies med kokosmelk er godt. Likeså deilige, kokosmelkbaserte supper. Velg den fete typen.
Lag en boks med ristede nøtter, tørket frukt, melkefri sjokolade og rosiner, så har man energirik nødmat. Kjekt å ha i veska. En krukke med en sånn blanding er fin venninnegave
Ellers er denne sjokoladekaka "uten alt" hvis du bruker Blå Soft og glutenfritt mel. Jeg bruker Semper Fin Mix. Og den blir god!
http://www.allergikokken.no/oppskrif...okoladekake2//
Og til slutt: Hvis hun sliter med å holde vekten, anbefaler jeg å kjøpe noen næringsdrikker fra apoteket. I en vektoppgangsperiode kan det være en god hjelp.
__________________
|