Vis enkelt innlegg
Gammel 01-11-13, 15:12   #5
Toffskij
kamerat
 
Toffskij sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 29.198
Blogginnlegg: 694
Toffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme omToffskij har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Lammecarré, men hvilket tilbehør?

Jeg pleier aldri å ha saus til lammecarré (som jeg tror er livretten min), men du kan jo koke ut panna etter at du har brunet lammecarreen + bruke sjy fra formen når du har stekt den ferdig. (Etter min mening er 62 grader den optimale kjernetemperaturen for lammecarré.)

Amandinepoteter pleier jeg å ovnsbake med olivenolje og salt. Nam, nam. Og gulrotpuré er faktisk veldig godt – jeg koker gulrøttene myke og stavmikser med en god dæsj crème fraîche. Og salt. Og så kan du jo dampe eller ovnsbake aspargesen (10 min på 200 grader, salt og olivenolje på dem også).

__________________
Prima (0503) et Secunda (0505)

“Do you find it easy to get drunk on words?"
"So easy that, to tell you the truth, I am seldom perfectly sober.”
(Dorothy L. Sayers, Gaudy Night)
Toffskij er ikke aktiv   Svar med sitat