Vis enkelt innlegg
Gammel 08-10-13, 19:09   #1
Che
Har tro på forbedring
 
Che sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: "Cuba"
Innlegg: 26.700
Blogginnlegg: 293
Che har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme omChe har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Gode tips for å hindre innsyn?

Vi bor tett - med gangsti på alle sider av huset. - Naboen vår har blitt pensjonist - og har brukt sin nye fritid på å rydde i hagen sin. Vel og bra med unntak av at han har fjernet to trær - som medfører at alle som er på vei fra butikken ser rett inn på oss når vi sitter i sofaen/ser på TV. Jeg er oppvokst i by og synes det er helt ok - men mannen blir gaaaal av dette.

Så hva skal vi gjøre for å ikke ha innsyn. Vi kan selvfølgelig plante tre i vår hage, men det tar sin tid før det får en anstendig størrelse okke som.

Mannen vil sette opp folie - jeg har ikke vært åpen for ideen, men har tatt en surferunde nå - og ser at det finnes en del OK folier - så det går om jeg ikke finner noe annet.

Ellers er jeg sannelig meg ikke sikker. Jeg vurderer å ha planter som er tette i viduskarmen - men de kommer jo til å dø til slutt likevel

Nå har vi ned persiennene - det funker ikke for meg, for jeg er for avhengig av det lille vi har av sollys på denne tiden av året.

Noen gode innspill?

__________________
Min signatur
Che er ikke aktiv   Svar med sitat