Sv: Fransk treretters middag - forslag?
Opprinnelig lagt inn av Syrin, her.
Altså.. c'est tout? Vaniljeis med varm espresso oppå? Det høyres ikkje feil ut, men blir det ikkje litt sutl? Burde den kaffien vere meir tjukkflytande? Pynt? Espressobønner? Sitronmelisse i det minste?
:intressert:
Nei, du trenger ikke mer enn en ørliten espressokopp kaffe, og det blir ikke sølete, altså. Den varme kaffen blander seg med utsiden av den frosne isen og blir en lunken mokkasaus på isen. Pynt kan være litt mørk sjokolade, noen kirsebær.
Alternativt lager du sjokoladesaus med et hint av Grand Marnier?
Jeg lager sjokoladesaus på gefühlen med smeltet 70 % sjokolade, kremfløte, litt lys sirup og noen ss Grand Marnier.
__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
|