Vis enkelt innlegg
Gammel 08-01-13, 23:23   #7
Jenna
Det ordner seg alltid
 
Jenna sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.829
Jenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smartJenna imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: Le Creuset-gryte, trenger hjelp

Opprinnelig lagt inn av Hyacinth, her.

Er det gryte jeg har da, når den er hvit og glatt inni? Og man kan steke i dette? Og den kan brukes på induksjon? Hva er det egentlig inni den? Støpjern? Den er mye tyngre enn jerngryta mi, men også større.

Vi har gryte med hvitt belegg inni. Lager ofte pizzasaus i den og da steker jeg som regel løk/hvitløk i den før jeg har i andre ingredienser. Men vår er jo en gryte med støpte håndtak på den. Det er støpjern i dem.

Jeg liker veldig godt gryten. Jeg liker emaljerte støpjernsgryter mer enn de sorte uten sånn belegg.

Jenna er ikke aktiv   Svar med sitat