Vis enkelt innlegg
Gammel 21-12-12, 13:44   #2
Skilpadda
flisespikker
 
Skilpadda sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 35.649
Blogginnlegg: 675
Skilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme omSkilpadda har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Skilpadda: marsipan med portvinsmarinerte svisker

Jeg har pleide å marinere sviskene hele og bare dele dem i to og forsøksvis pakke dem inn i marsipan, som jeg så har dyppet i sjokolade for å forsegle klumpen. Men etter at Toffen og jeg med hell lagde konfekter av konjakkmarinert frukt her om dagen, der vi kjørte frukt og marsipan kjapt sammen i blender og så trillet kuler som vi dyppet, fant jeg ut at det var jo langt enklere og like godt. Frukten bør marinere et døgn, men kan gjerne stå flere dager. Få med væsken også når du blander med marsipan.

Dette er ikke vanskelig å få til, og det kan ikke bli annet enn godt, nær sagt uansett blandingsforhold.

__________________
Skilpadda (mars 1970) og Datteren (des. 2002)
Men are from Earth. Women are from Earth. Deal with it.
Skilpadda er ikke aktiv   Svar med sitat