Vis enkelt innlegg
Gammel 16-11-12, 23:34   #31
Malama
Bør lage seg en tittel selv
 
Malama sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2009
Hvor: Sunnmøre!
Innlegg: 28.679
Malama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt avMalama har mye å være stolt av
Standard

Sv: Å skaffe seg hund

Opprinnelig lagt inn av Guttemammis, her.

Malama, kan det ha en viss sammenheng med at dere fikk hunden når den var såpass gammel?
Tror det hadde hatt litt og si for min del.

Antakelig ikke så mye alderen som det faktum at jeg slett, slett, slett ikke ble glad da vi fikk spørsmplet om vi kunne overta den samme dag som jeg tok testen som viste at vi ventet Mikro, at i tillegg til at jeg ikke hadde lyst på hund, så var timingen elendig. Og at hun var 7 år og ferdig dressert er nå på sitt vis greit, selv om det å ha en valp nok kan virke inn på følelser også. Men, jeg har ikke valgt denne hunden. Hun kom til oss fordi alternativet var avlivning.

Og altså, bare å det er sagt, vi har jo valgt å beholde henne selv om en lege egentig mente vi burde vurdere omplassering. Barnelegen som er spesialist på allergi mente at så lenge ingen av ungene faktisk reagerer på den (jeg har fått begge prikktestet også) så trenger vi jo ikke la den sove på barnerommet (det gjør den selvsagt ikke) også trenger vi ikke skaffe en ny (det skal vi IKKE!) og jeg er klar på at det faktum at vi betaler mer enn jeg liker å tenke på å piller til henne (hun har en kronisk sykdom, men lider ikke, må bare ha piller morgen og kveld.) absolutt ikke er grunn til å avlive dyret.

Jeg er jo glad i henne.

Jeg bare liker ikke hunder, og har fortsatt ikke noe dypt ønske om å ha en. Men vi har nå denne, og hun er jo egentlig veldig grei, altså.

Og i det minste er jeg ikke redd hund lenger. Det var jeg før.

__________________
Storebror, aug -08 og Mellomsøster feb -11 og lillesøster des -15
Malama er ikke aktiv   Svar med sitat