Vis enkelt innlegg
Gammel 11-09-12, 10:00   #28
Dronningen
Pauset
 
Medlem siden: Oct 2007
Innlegg: 12.595
Dronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtidDronningen har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Hvordan slår dere sammen juletradisjonene?

Vi har feiret jul sammen jeg og mannen siden jula 2000. Da var vi 23 år. Vi hadde ingen diskusjoner om noe. Vi spiser ribbe, og det er liksom det. Etter som barna kom til, så har vel ting bare utviklet seg etter hvert. Juletreet pynter jeg og ungene lillejulaften. Vi har ikke dessert julaften, men godteri, kransekake og lefser på bordet etterpå. Vi spiser middag når det passer seg. Som regel mellom 16 og 17. Vi åpner pakker når det passer seg, - som regel en stund etter middag. Mellom 18 og 19. Ungene åpner først og får litt ro i kroppen, og så åpner vi. Så er det lek, tv og avslapping.

Alt av pynt og ordning styrer jeg jo med til vanlig, og også i jula. Mannen er nisse.

Vi bor langt unna familie, og har vel kun hatt besøk av svigermor 2 julaftener (2007 og 2011). Ellers har vi kanskje et besøk av ett eller to vennepar i jula, og er på ett eller to besøk selv. Så det er ikke så mye stress. Men ungene liker at vi gjør ting på vår måte, og at vi feirer jul hjemme. Slik skaper vi våre tradisjoner.

I år blir det dog en endring. Jeg har ordnet gaver til ALLE fram til i år. Jeg orker ikke mer av det. Nå skal han få ta sin del.


Sist redigert av Dronningen : 11-09-12 kl 10:08.
Dronningen er ikke aktiv   Svar med sitat