Vis enkelt innlegg
Gammel 31-08-12, 13:17   #16
Maz
Pauset
 
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Barteby
Innlegg: 7.430
Maz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt avMaz har mye å være stolt av
Standard

Sv: Ovnsteke hel svinefilet

Opprinnelig lagt inn av Lykken, her.

Jeg tror jeg har bestemt meg for å brune svinefileten før jeg drar ca kl 16 og putte den på langtidsteking på ca 60-70 grader og temperaturmåler mens jeg er borte. Når jeg da kommer hjem ca 1815 kan jeg se om jeg må skru opp til 200 grader for å få den ferdig. Båtpoteter og grønnsaker tenkte jeg kunne da steke litt under fileten i ovnen, evnt i ca 20 minutter øverst mens svinefileten hviler. Cidersausen er forhåndslagd og varmes opp.
Hva tror dere matkyndige om denne planen?

Jeg er ikke matkyndige, men ville gått for denne løsningen.

Maz er ikke aktiv   Svar med sitat