Vis enkelt innlegg
Gammel 16-08-12, 21:17   #9
Drømmedama
keep on dreaming
 
Drømmedama sin avatar
 
Medlem siden: Mar 2010
Innlegg: 4.856
Drømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de flesteDrømmedama er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Ford S-Max 7 seter

Jeg har gått fra å være veldig lite opptatt av bil, til å være latterlig glad i s-max. Vi er nå på vår s-max nummer 2, er knallfornøyde og det blir høyst sannsynligvis s-max neste gang også.
Gøy å kjøre, dønn komfortabel for både store og små, ikke kassebilpreg i det hele tatt, masse plass, praktiske løsninger, høy kvalitet hele veien.
Vi har fire barn, men det er sjeldent alle fire er med på tur samtidig (storebror på snart 18 vil ikke være med mer), så vi tar bare opp setene på siste seterad ved behov. De to yngste (4 og 5,5 år) i ganske brede beltestoler og storesøs på 13 år sitter alle høyt og særdeles godt i baksetet.
Vi har en takboks i tillegg som vi bruker når vi skal reise bort i jula, til fjells i påsken og til sommerhuset i sommerferien.
Vi er faktisk ikke misfornøyde med noe som helst ved bilen, den er rett og slett perfekt for oss. Det eneste kjipe er forresten at den koster for mye, og en del av ekstrautstyret er også veldig dyrt.

Drømmedama er ikke aktiv   Svar med sitat