Vis enkelt innlegg
Gammel 08-04-07, 10:06   #2
-ea-
heimføing
 
-ea- sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Heime
Innlegg: 16.002
Blogginnlegg: 179
-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Mat i leirgryte

Når jeg googlet, så fant jeg denne tråden her på forumet. (Lete først? neeeeida).

Og dette på matprat.

I boka jeg anbefalte i første innlegg, står det at smaken av sterkt krydret mat og fisk kan sette seg i gryten. Så da anbefales det egen gryte til fisk.

VIKTIG: Leirgryte anbefales å settes inn i kald ovn, slik at den varmes sakte opp. Hvis man skal sette den inn i varm ovn, må den varmes i varmt vann først.

-ea- er ikke aktiv   Svar med sitat