Vis enkelt innlegg
Gammel 10-05-12, 10:58   #16
Tjorven
ej ikke møjkets heije
 
Tjorven sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 41.071
Blogginnlegg: 180
Tjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme omTjorven har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Privatskoler i Oslo

Opprinnelig lagt inn av Tallulah, her.

Du trenger ikke være katolikk på St. Sunniva. Det er heller ikke bare-bare å konvertere. Søknadsfristen var før jul, men om du ringer dem kan du sjekke om de tar i mot sene søknader.

Vi er ute i goooood tid. Snuppa skal fortsette på den skolen hun går på. Hun er altfor sosialt anlagt til å ikke gå på skole med venner i nærområdet.

Det er barn nr 2 jeg nå undersøker mulighetene for. Vi syntes jo at snuppa er faglig flink. Vel; knerten er nå på hennes nivå (og enda litt flinkere i matte), og han er 4,5 år. I tillegg er han et helt annet sted sosialt sett, så kan er ikke like avhengig av venner i umiddelbar nærhet.

__________________
Snuppa 05, Knerten 07
Tjorven er ikke aktiv   Svar med sitat