Vis enkelt innlegg
Gammel 15-04-12, 19:29   #29
Skremmern
Ringskrømt
 
Skremmern sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Øst
Innlegg: 20.273
Blogginnlegg: 3
Skremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme omSkremmern har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvordan får dere tid til å gjøre rent?

Jeg sliter også litt på dette punktet.

Jeg har helt frem til Sumo ble født vasket hele huset en dag i uka. Da støvsuger, tørker støv og vasker jeg rubbel og bit.

Nå etter fødselen har energilageret mitt vært sånn ca halvfullt hele tiden, og jeg har prøvd litt forskjellig.

Å ikke støvsuge først (støvsuging er det desidert tyngste (og verste!) jeg gjør. - Funker ikke, blir bare merarbeid av sånt.

Å dele opp arbeidet. Støvsuge og vaske loftet en dag, og så underetasjen dagen etter. - Funker dårlig, da drar jo de alt støvet med seg dit det er gjort rent.

Et rom i ny og ne. - Funker dårlig. Da blir jo det husarbeid hele tiden, da, (regner ikke med daglig rydding, klesvask, handling og et lite sveip med den lette støvsugeren).

Barna har klare regler om å rydde loftet før barnetv, det følges opp sånn ca, med det ryddes når jeg ber om det, og storesøster støvsuger sånn halvveis bra. Det ryddes sånn etterhvert i underetasjen også, det er i grunnen aldri rotete her, annet enn rett etter lek, og det tar vi tak i ved endt lek/dag, pluss at det hjelper å småydde innimellom.

Så vasking og støvtørk er problemet. Har lyst på vaskehjelp, men da må jeg kutte ned på shopping av barneklær og interiør () og det vet jeg ikke om jeg vil. Nå er det slik at det bygger seg opp, og så en dag kvinner jeg meg opp og vasker hele huset i et jafs. Kvelden i forveien er jeg påpasselig med å få ungene til å rydde sin etasje grundig før leggetid.

Konklusjonen min er uansett at det beste er å ta alt på en gang. Minimere antall dager man bruker på det, rett og slett. Sånn bortsett fra å ha kommet til den konklusjonen, er jeg litt stuck.

__________________
2003 2007 2009 2011
Skremmern er ikke aktiv   Svar med sitat