Tråd: «Mokkamann»
Vis enkelt innlegg
Gammel 18-01-12, 03:25   #227
Nyx
Kan tituleres
 
Nyx sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2010
Hvor: Østenfor sol og vestenfor måne
Innlegg: 1.597
Nyx imponerer mange og er sikkert smartNyx imponerer mange og er sikkert smartNyx imponerer mange og er sikkert smartNyx imponerer mange og er sikkert smartNyx imponerer mange og er sikkert smartNyx imponerer mange og er sikkert smartNyx imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Sv: «Mokkamann»

Opprinnelig lagt inn av Irma, her.

Apropos diskusjonen tidligere i tråden rundt at Plumbo kan ha venner som synes at nedsettende og rasistiske ord er ok, og at dette kan ha bidratt til det som ble sagt. Jeg skjønner godt at folk blir opprørt over at bygdemiljøene blir ansvarliggjort for det som ble sagt, fordi man der er så bondske og ikke skjønner at rasisme er en litt dum ting. Samtidig så er min erfaring at det er mer hverdagsrasisme i landlige miljøer. Jeg ser ikke bort i fra at det enkelte steder kan være et smart trekk å si at man synes at "neger" og "pakkis" er helt ok, for å bli inkludert i miljøet.

Hvis det er mitt innlegg du sikter til, så mener jeg på ingen måte å si at det er "bygda si skyld" eller at det er sånn i alle bygder, eller i hele bygda der disse gutta kommer fra for den saks skyld.
Jeg sier bare at jeg vet at han jeg kjenner som pleide å henge sammen med Plumbo-gutta er en sånn type. Snakker rett som det er høyt til alle som gidder å høre på hvor teit det er at vi i Norge har blitt så redde for å bli stemplet som rasister at vi snart ikke tør å bruke ordet svart for å beskrive en jakke en gang. At vi må slutte å gi selve ordene så mye makt at vi endrer hele språket vårt.
Og da tenker jeg at hvis det er sånn at flertallet av de med utenlandsk opprinnelse som Lars Erik Blokkus kjenner sier som kompisen min, så er det kanskje ikke så rart at han glemmer å tenke over hva som er politisk korrekt å si og ikke.
Det er klart, han burde jo uansett ha skilt mellom hva man kan si til kompiser man kjenner godt, og hva som er lurt å si på et live-sendt tv-show.

__________________
♪♫ Hva skal det til? Hva må jeg gi? Og hva er prisen for å bli fri? Et utopi som kunne bli mer enn en drøm. ♪♫
Nyx er ikke aktiv   Svar med sitat