Vis enkelt innlegg
Gammel 18-11-11, 12:57   #24
Chablis
Drømmer
 
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Ved vannet
Innlegg: 18.903
Blogginnlegg: 22
Chablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt av
Standard

Sv: En enslig mor som sliter med økonomien

Opprinnelig lagt inn av rine, her.

Det tenkte jeg også. Man får dobbel barnetrygd, barnebidrag og diverse andre bidrag/stønader når man er alene med barn og i tillegg til lønn, burde man ikke komme dårlig ut. Hvis hun er syk og ikke kan jobbe, har hun vel rett på attføring, sykepenger, sosialstønad, eller noe i den dur? Jeg sier ikke at hun har det fett, for det har hun nok ikke, men jeg personlig ville iallfall prøvd å få meg en jobb hvis jeg bare hadde 4000 å kjøpe mat for hver månded. Samtidig er det vel slik at man mister noen av stønadene da, så det er kanskje ikke så attraktivt å jobbe?


Ikke dobbel barnetrygd, men en ekstra.Stønader kan man vel få inntil 3 år etter bruddet om man jobber eller går på skole. Barnebidrag er det jo heller ikke sikkert hun får, det sto det vel ingenting om.

Chablis er ikke aktiv   Svar med sitat