Vis enkelt innlegg
Gammel 24-08-11, 23:00   #78
Vianne Rocher
Kamerat Pære
 
Vianne Rocher sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2009
Hvor: Barteby / Nordens Venezia
Innlegg: 6.031
Vianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de flesteVianne Rocher er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Hvilken hunderase passer for meg?

Opprinnelig lagt inn av m^2, her.

Hva med soft coated wheaten terrier?
De har et herlig gemytt og er passe mellomstørrelse, aktive og lekne.

Svigermor har en Wheaten Terrier. Jeg ser helt klart fordelene med denne rasen. Røyter ikke, forholdsvis liten i størrelsen, intelligente, glade i tur men ikke ha milevis daglig for å være fornøyd. Det jeg ikke har sansen for er bjeffinga (de har visstnok ett viss vaktinstinkt), gravinga(de er hi-hunder) og at de er grusomt sta(ett terrier trade mark?) og krever litt mer enn svigermors "ignorere negativ adferd, belønne positiv"-oppdragelse for å bli hyggelig og veloppdratt :lei av hundenese i kaffen:

Springer Spaniel er fantastisk flotte hunder, synes jeg. Fin størrelse og godt lynne. Rochermannen har vokst opp med denne rasen og de har hatt noen veldig flotte Springere. Men, de er jo jakthunder og jeg synes de fortjener å bli brukt til dette. De har fantastiske neser.
Største minuset med dem er øreproblemene, ett resultat av håpløs avl, og lukta (de er vannapporterende og har ett eget fettlag i pelsen som kan lukte sterkt så hyppig dusjing er nødvendig, og da vil springeren gjøre alt for å få tilbake lukten "sin" igjen )


Valpebilde, de er så nette

Visst jeg skulle valgt meg hund i dag, ville jeg valgt en kongepuddel. Familiehund og jakthund i ett, minus røyting og lukt

__________________
Ain't nobody dope as me, I'm dressed so fresh and clean.
2008 2013 2015
Vianne Rocher er aktiv nå   Svar med sitat