Opprinnelig lagt inn av Odelia, her. Her var det mye fint, og mange gode tips til inspirasjon Jeg er nok laaang unna flesteparten av dere når det gjelder kokkelering (konditorering ) av kaker, men har nå fått til ei som jeg tror kan få innpass i denne tråden (og ikke den andre som jeg allerede har bidratt til). Den ble laget til ei venninne, men jeg brukte helt feil smørkrem så den sklei ned og ble liggende på bunnen, men desto mykere ble kaken nederst og kanskje litt mer naturtro? Blingset litt med strekene (igjen sliter jeg visst med rette kanter), men var så drittlei hele bakingen da det kom til pyntingen og det vises visst.
Opprinnelig lagt inn av Odelia, her.
Her var det mye fint, og mange gode tips til inspirasjon Jeg er nok laaang unna flesteparten av dere når det gjelder kokkelering (konditorering ) av kaker, men har nå fått til ei som jeg tror kan få innpass i denne tråden (og ikke den andre som jeg allerede har bidratt til). Den ble laget til ei venninne, men jeg brukte helt feil smørkrem så den sklei ned og ble liggende på bunnen, men desto mykere ble kaken nederst og kanskje litt mer naturtro? Blingset litt med strekene (igjen sliter jeg visst med rette kanter), men var så drittlei hele bakingen da det kom til pyntingen og det vises visst.
Utrolig stilig altså