Vis enkelt innlegg
Gammel 01-05-11, 19:35   #128
Cuyahoga
etterpåklokest
 
Cuyahoga sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2010
Innlegg: 7.868
Blogginnlegg: 179
Cuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt avCuyahoga har mye å være stolt av
Standard

Sv: [Hage] Hva skal du dyrke i år?

Opprinnelig lagt inn av Pepper Lemon, her.

Jeg har plassert lavendelen min et sted med morgensol og ganske fuktig fordi det er like ved vannkranen. Høres det helt, helt feil ut?

Jeg har en lavendel som står solrikt (i den grad "solrik" egentlig kan brukes i Trøndelag) og ikke spesielt fuktig. Jeg har null peiling på hvor lavendler bør stå, men min kommer i alle fall fin igjen hvert år, og det med nada omsorg.

Jeg plantet ut to hortensiaer fra potter i fjor høst, uten å gjøre noe mer med de, og tenkte jeg fikk se hvordan det gikk. Nå kommer de små grønne skudd nederst på begge og noen av greinene (jeg klipte dem ikke ned) er litt grønne, mens andre ser døde ut. Hva er lurest og gjøre? Klippe noe? Vente og se hva det er liv i og klippe da? Skal de gjødsles?

Cuyahoga er ikke aktiv   Svar med sitat