Vis enkelt innlegg
Gammel 28-04-11, 12:44   #9
Miromurr
Tøff i frakk
 
Miromurr sin avatar
 
Medlem siden: Nov 2006
Innlegg: 5.021
Miromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner tilMiromurr er et navn som alle kjenner til
Standard

Sv: [Hage] Hagearbeidstråden vår/sommer 2011

Vi skal lage ferdig plenen som er halvferdig (grave opp, planere, fylle på med jord, plukke vekk det verste ugresset og så), og så skal jeg gjøre ferdig det ene blomsterbedet, med stauder, sommerblomster og urteplanter. Jeg har lyst til å lage en liten kjøkken/urtehage i pallekarmer langs stien opp til huset, mot naboen, men jeg får se om jeg får tak i billige pallekarmer før jeg bestemmer meg for om det skal gjennomføres. Nabohuset består av leiligheter, og der er det ingen som gjør noe med hagen, så det ser ikke pent ut der. Litt skjerming den veien hadde gjort seg. Resten av hagen putter jeg noen store hortensiaer og georginer i, så er det ingen som ser alt annet som burde vært gjort.
Og så skal jeg få mannen til å sage ned den store hegga forran huset, den er skadet etter at noen av stammene ble tatt i en storm, og ser mindre pen ut, pluss at den er plaget med soppangrep på bærne om høsten. Forhåpentligvis kommer den med nye rotskudd, og blir en pen busk med tiden.

__________________
Rabalder -07, Sjarmøren -09, Mini -17
Join the nerds, we have pi
Miromurr er ikke aktiv   Svar med sitat