Vis enkelt innlegg
Gammel 26-04-11, 23:38   #1
Høyt&Lavt
Stabilt ustabil...
 
Høyt&Lavt sin avatar
 
Medlem siden: Jan 2008
Hvor: Akershus
Innlegg: 2.326
Blogginnlegg: 5
Høyt&Lavt imponerer mange og er sikkert smartHøyt&Lavt imponerer mange og er sikkert smartHøyt&Lavt imponerer mange og er sikkert smartHøyt&Lavt imponerer mange og er sikkert smartHøyt&Lavt imponerer mange og er sikkert smartHøyt&Lavt imponerer mange og er sikkert smartHøyt&Lavt imponerer mange og er sikkert smartHøyt&Lavt imponerer mange og er sikkert smart
Standard

Bygge ny veranda- fjerne sviller eller ikke??!

Ok. Lang historie kort: vi har tenkt å bygge ny veranda. Vi har en veranda, og problemet er at vi ikke blir enige om vi skal rive den gamle før vi setter opp ny. Jeg har store betenkeligheter med å bygge ny oppå den gamle, fordi den gamle støtter seg på en stabel med sviller (som jeg mener kan være kreftfremkallende). Mannen vil gjøre det enklest mulig= la svillene ligge og bygge ny oppå gammel.

Og her har altså hele byggingen stoppet. Mannen vil ikke rive gamnmel veranda, og jeg vil ha bort den gamle før vi setter opp ny. Selvfølgelig synes jeg også det er kjipt å måtte gjøre mye ekstraarbeid; fjerne gammel, bygge opp støtter på nytt. Men så vil jeg altså ikke ha de forbanna svillene i tankene i fremtiden.


What to do...

Er jeg overnervøs for kreftfremkallende faktorer??

__________________
jente 2001 - gutt 2005 - gutt 2011
Høyt&Lavt er ikke aktiv   Svar med sitat