Vis enkelt innlegg
Gammel 22-02-11, 08:33   #11
Neket
Har diplom
 
Neket sin avatar
 
Medlem siden: Jun 2010
Innlegg: 14.511
Neket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt avNeket har mye å være stolt av
Standard

Sv: Anbefal meg et digitalt speilreflekskamera

Jeg er enig - gå for speilrefleks. Jeg tror de fleste er såpass gode i dag at du egentlig ikke kan gjøre et bomkjøp, hvertfall hvis du går for Nikon eller Canon. Jeg ville gått ett hakk opp fra begynnerkameraene, jeg begynte med et Nikon D40, og ville oppgradere rimelig fort. Nå har jeg et Nikon D90, og jeg er kjempefornøyd.

Hvis du skal ta mye bilder inne uten blitz vil jeg anbefale å kjøpe et objektiv med blendertall 1.4 eller 1.8. Jeg vet at Nikon har en 50mm 1.8 som er veldig billig - regner med at Canon har noe tilsvarende, men det kan være lurere å gå for en 30mm så slipper man å stå så langt unna.

Jeg anbefaler å gå inn i en fotobutikk og prøve ut de forskjellige kameraene, jeg tror kvaliteten er såpass lik at det viktigste er hvordan kameraet ligger i hånden, og om du liker knappene/menysystemet.

Neket er ikke aktiv   Svar med sitat