Vis enkelt innlegg
Gammel 21-02-11, 22:37   #9
Røverdatter
Borte
 
Røverdatter sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 17.590
Blogginnlegg: 278
Røverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme omRøverdatter har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Anbefal meg et digitalt speilreflekskamera

Jeg har et Canon 400D som du sikkert har sett, og selv om jeg er semihobbyfotograf, så er det det beste og lureste kjøpet jeg noen gang har gjort. Jeg er glad i å fotografere, men har ofte ikke tid til å gjøre meg så veldig flid og da fungerer automatikken kjempebra på det kameraet. Jeg får veldig mange fine bilder og det er sjelden jeg opplever at noe er uskarpt eller i dårlig kvalitet. Det er mye mer moro å fotografere når resultatetene blir såpass bra. Også er det jo genialt at jeg kan bruke kameraet fullt ut manuelt når jeg har tid og lyst til å ekspirementere litt mer. Jeg har hatt det i fire år nå, og hver gang jeg laster over bilder til PC tenker jeg at det var utrolig lurt å kjøpe speilreflekskamera.

Mannen min har et Nikon-kamera som jeg ikke husker helt hva heter, og han er en mye mer avansert fotograf enn meg og tar bilder i veldig god kvalitet med det kameraet. Han har blant annet tatt noen portrettbilder av minstejenta som er utrolig fine. Se på facebooksiden hans så ser du litt av det han har tatt med både mitt og sitt eget kamera.

Du kommer ikke til å angre altså. Gå for speilrefleks! Jeg finner nesten ikke ord for hvor mye jeg mener du kommer til å ha glede av det.

Også kan vi gå på fotosafari neste gang vi er på hytta.

__________________
Vesla (02) og Lillesøster (09)

Er du alt for redd for døden, blir du redd for livet og
Freedom's just another word for nothing left to lose
Røverdatter er ikke aktiv   Svar med sitat