Tråd: 7-seter
Vis enkelt innlegg
Gammel 01-02-11, 19:36   #8
mkj
Off the map.
 
mkj sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 14.133
Blogginnlegg: 10
mkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt avmkj har mye å være stolt av
Standard

Sv: 7-seter

Takk for mange flotte og utfyllende svar her!!

Det blir noe å tygge på.

Selv om det er firmabil, så kommer på en måte pengene fra samme sted, det er et enkeltmannsforetak, så de pengene som brukes på bil nå er de samme pengene som ikke kan taes ut i lønn. Så prisen har noe å si.

Leasing ja, kanskje vi burde se på det. Mye å sette seg inn i.

Akkurat det med at de bakerste setene ikke er delte, tror jeg ikke har så mye å si. Jeg tror vi enten har en skokk med unger som skal på kamp, eller vi pakker til helgetur. Vi drar (forhåpentligvis ikke) på helgetur med en skokk med unger. Kanskje en ekstra.

Mannen min har veldig lyst på en Outlander, jeg har ikke lyst til å bruke fullt så mye penger, men hva gjør man vel ikke for husfreden

(vi flyttet fra Oslo til Øvre Romerike for snart ett år siden, kvittet oss med et par millioner i gjeld, da synes jeg det er litt tullete å blåse opp gjelda med en ny halv million nå)

__________________
røverunger 03 og 08
mkj er ikke aktiv   Svar med sitat