Vis enkelt innlegg
Gammel 25-02-07, 10:36   #1
Mammateur
sjeftepine
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Vestlandet
Innlegg: 61
Mammateur er litt kul
Standard

Saus/tilbehør

Jeg har kjørt meg litt fast i gamle vaner når det gjelder saus, kjenner jeg. Vi spiser mye fersk fisk og kyllingfilét, pluss poteter eller ris, og grønnsaker, og jeg synes ofte det blir litt kjedelig å ikke ha en slags saus eller "dip" ved siden.

Noe av det vi pleier å ha er:

Hollandaisesaus
Tomatsaus (hjemmelaget, med gulrot og spinat)
Tsatsiki (til ovnsbakte poteter eller ris)
Soppsaus (med fløte og champignon, krydret med persille)

Noen ganger bruker vi aioli, rømme eller kun smør, men jeg kunne tenke meg noe nytt. Noen som har forslag? Hva bruker dere sammen med fisk og kylling?

Mammateur er ikke aktiv   Svar med sitat