Vis enkelt innlegg
Gammel 11-01-11, 12:51   #1
Inagh
Slumrende Ullteppe
 
Inagh sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 26.821
Blogginnlegg: 35
Inagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme omInagh har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Hvorfor kalle vaskehjelpen for engel?

Jeg kaller henne vaskeengelen, rett og slett fordi hun kom som en engel inn i vårt liv - betalt hjemmehjelp som avlastning, fra kommunen. Uten henne hadde det stått langt dårligere til i hjemmet vårt, både hygienemessig, og psykohygienisk, da det lå som en mare for mannen min og meg at vi ikke eide overskudd til å klare å holde det rent rundt oss. Jo skitnere det ble, jo mer slitne og deprimerte ble vi - og jo mindre overskudd fikk vi til å gyve løs på gulvene. Når man ikke har energi til å gyve løs på gulv, blir det dessverre ofte til at man gyver løs på hverandre i stedet. Så - hun er en engel i våre liv, enkelt og greit.

I tillegg er hun egentlig lærer, men har hoppet av læreryrket og har valgt å jobbe som hjemmehjelp fordi hun stortrives med å kunne bety så mye for folk som hun faktisk gjør. Hun vet hun er ytterst velkommen av alle hun jobber hos.

Så - for meg vil hun alltid være vaskeengelen som kommer hver tirsdag.


Og som tilsvar til Lisa - jeg anser meg faktisk som veldig bevisst mitt språk og mitt språkmakt, all den tid jeg har utdannelse i bunn som drillet meg nettopp i dette, så vær så snill å ikke skjær alle over en kam når du hører noen bruke et teit uttrykk igjen.

__________________
What doesn't kill you, makes you stranger.
Inagh er ikke aktiv   Svar med sitat