Sv: Introdusere mat - rekkefølge og sånt
Opprinnelig lagt inn av Acino, her.
Det sies gradvis, forsiktig innføring av gluten mens man fortsatt ammer. Vel, hva med når man ikke ammer da? Og hva er egentlig gradvis og forsiktig? Blande i glutenholdige kornsorter(grøt altså) i den glutenfrie?
Når man ikke ammer, antar jeg man bare må innføre det gradvis?
Med gradvis forstår jeg det som at man ikke går rett på bare grøt med mye gluten. Variere med de glutenfrie, og bruke grøt som har kornsorter med lavt gluteninnhold, eventuelt blandet med hvete som har høyt. Med 2 grøtmåltider daglig praktiserer jeg dagsrotasjon av type:
Dag 1
Frokost: Risgrøt
Kveldsmat: Havregrøt med hvete
Dag 2
Frokost: Havregrøt
Kveldsmat: Hirsegrøt
Dag 3
Frokost: Grøt med ris, havre, hvete
Kveldsmat: Risgrøt med pasta (hvete)
Etterhvert faser jeg inn mer grøt med større mengder hvete, men fortsetter hele tiden variasjonen.
|