Vis enkelt innlegg
Gammel 03-01-11, 14:46   #10
apan
I mål
 
apan sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 27.744
Blogginnlegg: 71
apan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme omapan har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Introdusere mat - rekkefølge og sånt

Opprinnelig lagt inn av Acino, her.

Det sies gradvis, forsiktig innføring av gluten mens man fortsatt ammer. Vel, hva med når man ikke ammer da? Og hva er egentlig gradvis og forsiktig? Blande i glutenholdige kornsorter(grøt altså) i den glutenfrie?

Når man ikke ammer, antar jeg man bare må innføre det gradvis?

Med gradvis forstår jeg det som at man ikke går rett på bare grøt med mye gluten. Variere med de glutenfrie, og bruke grøt som har kornsorter med lavt gluteninnhold, eventuelt blandet med hvete som har høyt. Med 2 grøtmåltider daglig praktiserer jeg dagsrotasjon av type:

Dag 1
Frokost: Risgrøt
Kveldsmat: Havregrøt med hvete

Dag 2
Frokost: Havregrøt
Kveldsmat: Hirsegrøt

Dag 3
Frokost: Grøt med ris, havre, hvete
Kveldsmat: Risgrøt med pasta (hvete)

Etterhvert faser jeg inn mer grøt med større mengder hvete, men fortsetter hele tiden variasjonen.

apan er ikke aktiv   Svar med sitat