Vis enkelt innlegg
Gammel 27-11-10, 22:31   #19
mrc
Bør lage seg en tittel selv
 
mrc sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2008
Hvor: Foran pc-en
Innlegg: 5.480
mrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt liktmrc er virkelig godt likt
Standard

Sv: Anbefal oss en familiebil!

Opprinnelig lagt inn av Kif, her.

Vi så på denne. Og ja, den hadde mange kule, fikse detaljer. Men praktisk? Midtsetet i 2. rad er knøttlite. En voksen får neppe plass mellom 2 barneseter her. Og det går (neppe) 3 barneseter i bredden, og i så fall kan man bare glemme isofix.
Hvis man skal bruke 3. rad, så er man NØDT til å ha setene i 2. rad i fremre posisjon, hvis de som sitter bakerst skal ha noe benplass what so ever. Og med mindre man har 2. rad i bakerste posisjon kan man bare glemme bakovervendt posisjon. Dersom man bruker 3. rad er det 0 bagasjeplass ...

Så ja, den har plass til 7 svært små personer, men ikke 7 barn, da barneseter ofte tar større plass enn voksne ...

Konklusjonen var i hvertfall at det var en håpløs bil for vår famile, med 3 voksne, 2 bakovervendte og 1 forovervendt.

Ja, flere biler i dette segmentet er for så vidt slik i baksetet. Lurer på om ikke skyvedører kanskje tar litt ekstra plass, for det blir slikt på Mazda 5 også (som i likhet med C-Max-serien er basert på Ford Focus).

Selv har vi Touran - der går det helt greit med bakovervendt + to beltestoler. To bakovervendt m/ISOFIX + noe annet tror jeg ikke hadde gått. Med ISOFIX blir man litt mer låst i seteplasseringen.

For OP var det to barn til vanlig som var det aktuelle, men et ønske om plass til litt ekstra folk.

__________________
"I've got nothing against God. It's his fan club I can't stand"
[J-2003 - G-2005 - J-2008]
mrc er ikke aktiv   Svar med sitat