Vis enkelt innlegg
Gammel 22-10-10, 14:03   #19
Harriet Vane
Epikur
 
Harriet Vane sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Innlegg: 26.796
Blogginnlegg: 440
Harriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme omHarriet Vane har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Baby-led weaning, erfaringer?

Vi har gitt begge jentene av vår mat (tatt av før salting) og enten stavmikset eller delt opp litt og gjerne bare latt dem spise med hendene. Vi lager alt fra bunnen og bruker stort sett bare rene matvarer, så det har vært uproblematisk. Kavringer, skive, kokte grønnsaker, pasta, stekt karbonadedeig, laks, kyllingbiter osv. Å la barn delta i måltider og familiefellesskapet er kjempeviktig! Vi har faktisk ikke hatt noen problemer med harking i fht karbonadedeig.

Eldste var keen på annet enn pupp fra hun var 4-5 mnd, men jeg holdt igjen til hun var 6 mnd. Da var det særlig spaghettigryte som var en hit. Jeg lagde den som vanlig, med gulrot, løk, hvitløk, osv, men uten salt. Minste var helt uinteressert i annet enn pupp før hun var 8 mnd, men likte jo selskap rundt bordet, og jeg tror det at hun fikk pelle selv og være sammen med oss var nok det som inspirerte henne til å prøve noe annet enn pupp.

__________________
“Time and trouble will tame an advanced young woman, but an advanced old woman is uncontrollable by any earthly force.”
― Dorothy L. Sayers
Harriet Vane er ikke aktiv   Svar med sitat