Vis enkelt innlegg
Gammel 21-10-10, 22:53   #13
Pelle
Unik
 
Pelle sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2008
Innlegg: 16.200
Pelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtidPelle har en fantastisk fremtid
Standard

Sv: Baby-led weaning, erfaringer?

Opprinnelig lagt inn av ElinM, her.

Hvorfor tenker du slik? Mulig jeg overtolker litt, men jeg oppfatter det slik at du mener hun ikke egentlig skal spise middag sammen med dere andre.


Hun har nylig begynt å spise med oss fordi hun før ikke har kunnet sitte i høy barnestol (og vi har ikke hatt en slik til henne før siste par ukene). Hun har frem til nå fått all maten servert i vippestol på gulvet, fremfor å henge over kanten på en høystol fordi hun ikke har kunnet sitte særlig (sitte kan hun jo overhodet ikke enda). Når vi har spist tidligere har hun enten sittet i vippestolen eller ligget på gulvet ved siden av bordet. Fornøyd da også, så i fred har vi i grunnen alltid vært. Sin egen middag spiser hun tidligere på dagen og grøt spiser hun ikke så lenge etter vår middag.

Med Junior spiste vi stort sett middag etter han hadde lagt seg det først året. Gikk fint det også.

__________________
07 og 10

Sist redigert av Pelle : 21-10-10 kl 23:06.
Pelle er ikke aktiv   Svar med sitat