Vi kaster for mye mat. Det er jeg overbevist om. Det går mest i at vi lager for mye mat når vil feks lager middag, så blir det rester, og så står restene 1-2 dager i kjøleskapet før de kastes. Jeg har mye jeg kan bli bedre på her. En periode var jeg feks mye flinkere til å lage pai etc, og bruker middagsrester der. Det vi sjelden gjør er at vi kaster mat som har gått ut på dato. Det er jeg ikke så hysterisk på, og vi har sjelden så store mengder med mat. Men det blir jo noen småting her og der, særlig ift frukt og grønt... Dessuten har vi nok litt for mye i fryseren, som aldri blir brukt - og da til slutt blir kastet. Så vi har definitivt potensiale til å gjøre noen forbedringer her! Jeg tror ikke at økte matpriser hadde utgjort noe særlig for vår del. Jeg ser ikke så ofte på pris når jeg kjøper mat, jeg kjøper stort sett det jeg synes vi trenger og vil ha. For meg handler det mer om bevisstgjøring tror jeg.