Tråd: Kraftkoking
Vis enkelt innlegg
Gammel 12-09-10, 21:50   #9
Fakse
Nysgjerrig
 
Fakse sin avatar
 
Medlem siden: May 2010
Hvor: i Midnattsollandet
Innlegg: 3.449
Fakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt liktFakse er virkelig godt likt
Standard

Sv: Kraftkoking

Jeg er ikke Nextlife, men jeg svarer likevel. Hvordan jeg bruker kraft i suppe avhenger av flere ting. Hvor mye innkokt den er er en faktor. Er den lite innkokt har jeg også i vann sammen med krafta. Det samme om det f.eks skal være mye grønnsaker, urter og kjøtt som setter smak i suppa i tillegg til krafta. Om krafta er lite innkokt (ikke alltid jeg gidder/har like god tid til å koke inn) kan det hende at jeg har bare litt vann i, eller kanskje ingenting om jeg bruker fløte eller annen væske i suppa. Generelt er jeg forsiktig med å ha i vann, det er bedre å ha i litt for lite, også ha i litt mer etterhvert, enn å ha i for mye sånn at smaken blir for vannet ut.

Fakse er ikke aktiv   Svar med sitat