Vis enkelt innlegg
Gammel 07-09-10, 15:36   #124
GydaG
lider av tastleksi
 
GydaG sin avatar
 
Medlem siden: May 2009
Hvor: På landet
Innlegg: 5.983
Blogginnlegg: 44
GydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de flesteGydaG er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Raust utsagn fra Gro Nylander

Opprinnelig lagt inn av ElinM, her.

Før dere kritiserer, bør dere sjekke fakta. Jeg har ganske god kjennskap til Nylander. Hun sier ikke at alle har nok melk. Hun sier at de aller fleste har nok melk ("de aller fleste" betyr faktisk ikke de samme som "alle"). Hun sier videre at enkelte kvinner ikke er i stand til å produsere nok melk uansett hva de gjør. Går man litt nærmere inn i hva hun sier, vil man også se at hun oppgir årsaker til at enkelte kvinner ikke er i stand til å produsere nok melk. Hun sier også at disse kvinnene må selv finne ut selv om de ønsker å delamme for å gi barnet den melken hun har.

Men da er det faktisk slik de må formulere seg da, ikke bruke ordrett "alle har nok melk" for det var det jeg fikk slengt i trynet. På Riksen. Og som førstegangsfødende tror man jo ofte på hva fagfolk sier. 2 ammeperioder senere vet jeg at jeg er av de som faktisk ikke har det.

__________________
2003 2010 2012
It's not only only, but but.
We have to take in nourishment, expel waste and inhale enough oxygen to keep our cells from dying. Everything else is optional!
GydaG er ikke aktiv   Svar med sitat