Vis enkelt innlegg
Gammel 22-08-10, 13:06   #1
Salt
Salt in the rainbow
 
Salt sin avatar
 
Medlem siden: Aug 2007
Hvor: Oslo
Innlegg: 10.064
Blogginnlegg: 112
Salt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt avSalt har mye å være stolt av
Standard

[Lavkarbo] New York Raspberry Swirl Cheesecake

Her kommer oppskrift på New York Raspberry Swirl Cheesecake. Vil man ha den enda mer lavkarbo dropper man bare bringebæra. Vi skal feire bursdager, derfor unner jeg meg med raspberry swirls.

Bunn:
Ca. 125 g pecannøtter
Ca. 75 g macadamianøtter
4 ss smør
4 ss Splenda
Litt honning (0,5 - 1 ss)
Litt kanel

Ostemasse:
3,5 bokser Philadelphia (IKKE lett)
4 egg
1,5 ts vaniljesukker
1,5 ts sitronsaft
1 dl Splenda
1,25 dl Sukrinmelis
4 ss Seterrømme

Swirls:
Sukkerfritt bringebærsyltetøy, jeg brukte Lerum's Bringebær og Eple.

Sett ovnen på 200 grader.

Hakk nøttene, og smelt smøret. Bland sammen nøtter, smør, Splenda, kanel og pittelitt honning. Spre utover bakepapirkledd springform (min er 24 cm), og sett kaldt.

Pisk Philadelphia'en til den er fluffy. Ha i de andre ingrediensene, og pass på å skrape ned av kanten ofte, og blande ingrediensene ordentlig godt.

Ha ostemassen over nøttebunnen. Legg forsiktig klatter med syltetøy i ostemassen, og lag "swirls" med en kniv.

Sett kaken inn i ovnen, og skru ned varmen til 100 grader. Bak i 60 - 90 minutter. Sjekk ofte etter 60 minutter. Den skal bli fast, men litt myk i midten.

Avkjøl.

Hele kaken inneholder i underkant av 35 karber (Litt under 25 uten swirls).


Sist redigert av Salt : 22-08-10 kl 13:38.
Salt er ikke aktiv   Svar med sitat