Vis enkelt innlegg
Gammel 09-08-10, 14:09   #11
Simone
Bør lage seg en tittel selv
 
Medlem siden: Sep 2007
Innlegg: 2.809
Simone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelenSimone er et glitrende lys på stjernehimmelen
Standard

Sv: Utsagn i artikkel om at Kvinner vil forsørges, fra Dagbladet.

Opprinnelig lagt inn av sindrome, her.

Leste akkurat en artikkel i dagbladet. Den påstår at Kvinner vil forsørges.

I artikkelen så står det også:


Dette reagerte jeg på, jeg kjenner veldig få kvinner som er redde for å bli slitne. Jeg har ikke inntrykk av at de kvinner som jobber deltid gjør det for å slippe å slitne. Mitt inntrykk er at de gjør det for at det skal gå rundt.

Hva er deres inntrykk? Er kvinner redde for å bli slitne?

Eg vil gjerne utvide denne med eit par ord slik at det blir:
Mitt inntrykk er at de gjør det for at det skal gå rundt uten å bli utslitt.
For dersom ein reduserer nattesøvnen til 4-5 timar så klarer ein sikkert å få det til å gå rundt i full stilling også. Men då blir ein uslitt etter ei stund.
Eg syns det er heilt kurant å ønske å jobbe i redusert stilling for å sleppe å bli utslitt.
Eg jobbar full stilling no, og eg rekk rett og slett ikkje over alt eg burde gjere. Huset blir forsømt sidan eg ikkje orkar å vaske og styre etter kl 22 på kvelden. Eg kunne sjølvsagt gjort det, men då hadde eg blitt veldig sliten. Selvfølgelig er det ikkje direkte farlig å bli sliten, men dersom ein er heilt på felgen over lengre tid er det ikkje akkurat bra for helsa. Eg kunne godt tenkt meg å jobbe 80% og ha ein fridag for veka, men akkurat no er ikkje det eit alternativ. Men eg vil ikkje bli forsørga, det er ikkje det det handlar om. Faktisk hadde det vore aller mest ideelt om vi begge to hadde hatt 80% stilling og hatt ein fridag kvar.

__________________
Mamma til to jenter sep-04 og mars-07 og lillebror april-11
Simone er ikke aktiv   Svar med sitat