Vis enkelt innlegg
Gammel 08-02-07, 13:31   #9
Xian
Tvåtusentalssuffragett
 
Xian sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.635
Xian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt av
Standard

Sv: Jeg har fått meg tørketrommel!

Gratulerer! Vi fikk penger til tørketrommel til jul, og jeg gleder meg stort til å slippe å henge opp tre hundre nesten like herresokker. (Av en eller annen grunn synes jeg det er mye kjedeligere å henge opp mannens klær enn mine egne, og spesielt sokkene hans.) Og så gleder jeg meg til å slippe å ha det evinnelige tørkestativet stående med vingene ute bestandig.

Hva slags merke kjøpte du? (Dette er kanskje spesielt interessant hvis du er fornøyd med den.) Vi har vært og kikket litt. Jeg er særdeles kritisk til de billigste modellene fordi jeg er redd for å ende opp med en som ikke tørker tøyet skikkelig tørt.

Hele prosessen stagnerte forresten da vi oppdaget at vi trenger en ny kontakt på badet, men nå må vi få ut fingeren snart.

__________________
Ullungen 2006 og Lillebror 2015

Vegen er lystig, og vegen er vrang.
Xian er ikke aktiv   Svar med sitat