Vis enkelt innlegg
Gammel 18-06-10, 11:07   #11
oslo78
Er frisk!
 
oslo78 sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2008
Innlegg: 9.797
Blogginnlegg: 28
oslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt avoslo78 har mye å være stolt av
Standard

Sv: Er det mulig å finne ok sydentur nå?

Opprinnelig lagt inn av Marikken, her.

Har dere gjort dette før? Noen tips? Hørtes ut som en mulighet for oss.

Vi kjørte til Spania i fjor. Gutten vår var da 4 (nesten 5) og jenta akkurat fylt 3. Vi startet med å ta nattferja til Danmark. Så kjørte vi ganske hardt et døgn før vi surret oss nedover et par rolige dagsetapper. Overnattet på billige, koselige hotell i noen koselige små byer i Frankrike.

Tips...

Elektrisk kjølebag til å ha i bilen. Hadde brød og pålegg og kaldt vann til hele turen og kunne spise akkurat der det passet oss. Hadde mange koselige rastepauser.

Lydbøker! Knerten, Sabeltann, Emil, Pulverheksa, Hakkebakkeskogen, Kardemommeby - og vips så var vi i Spania!

En god og oppdatert kartbok.

Vi valgte å ikke ta ferje hjem igjen og kjørte heller om Sverige. På den måten slapp vi å stresse for å rekke en ferje på turen opp igjen.

Turen kom på 18000 kr. Da var ferje, bensinpenger, overnattinger, bompenger (er litt av det i Frankrike og Spania), lommepenger (mat og attraksjoner) mens vi var borte, osv inkludert. Vi var borte i nesten 4 uker, men vi hadde gratis overnatting i Spania. Siden vi tross alt bruker en del penger på å være hjemme i 4 uker også, ble det slett ingen dyr tur. 10000 ekstra i forhold til å være hjemme, kanskje? Anbefales på det varmeste!

__________________
Oslo78 - verdens heldigste mamma til Storebror 04, Storesøster 06 og Lillebror 10
oslo78 er ikke aktiv   Svar med sitat