Vis enkelt innlegg
Gammel 05-06-10, 23:46   #50
Chablis
Drømmer
 
Medlem siden: Dec 2006
Hvor: Ved vannet
Innlegg: 18.900
Blogginnlegg: 22
Chablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt avChablis har mye å være stolt av
Standard

Sv: Den beste epilatoren ever?

Opprinnelig lagt inn av Gerbera, her.

Jeg skal ut og kjøpe ny epilator i dag, og gleder meg til å se om det er noen forbedringer på fronten siden den forrige jeg hadde. Den var så dårlig tilslutt, at den ble sendt til de evige nappemarker for et par år siden, og siden har jeg ikke fått somlet meg til å kjøpe ny.

En historie om den gamle. Den var av de aller første modellene som kom, min stemor fikk den som demo når hun jobbet på Phillips, men orket ikke bruke den, så jeg fikk den.
Jeg hørte plutselig en dag at treskeverket startet ute på badet, og lurte på hva i huleste dette var. Så hørte jeg et hyyyyl, etterfulgt av jamring. Så hørte jeg et hyyyyl til, etterfulgt av banning, jamring og en irritert stemme.
Jeg gikk ut for å sjekke hva som skjedde. Da hadde mannen satt den i gang, puttet den bortpå armen (med lange, mørke mannehår på), hvorpå den selvfølgelig jafset seg fast og dro ut en haug med hår (det første hylet, og den påfølgende jamringen). Så måtte han prøve en gang til, for å sjekke om det gjorde så vondt som han trodde det gjorde (!!), og akkurat det samme skjedde igjen.
Så i lange tider etterpå orket han ikke engang høre lyden av treskeverket når det satte i gang, lurer på hvordan han reagerer når han kommer hjem og hører lyden i dag!


Chablis er ikke aktiv   Svar med sitat