Tråd: Vannbakkels
Vis enkelt innlegg
Gammel 15-05-10, 00:24   #2
-ea-
heimføing
 
-ea- sin avatar
 
Medlem siden: Sep 2006
Hvor: Heime
Innlegg: 15.983
Blogginnlegg: 179
-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om-ea- har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Vannbakkels

Jeg har pleid å lage selve baksten en eller to dager før, og så fylle dem like før servering. Har bare pleid å ha dem i en kakeboks satt litt kjølig.
Hvis de blir stående ferdigfylt, så blir de så lett bløte, syns jeg.

-ea- er ikke aktiv   Svar med sitat