Vis enkelt innlegg
Gammel 19-04-10, 09:54   #26
Bergensis
Ventar stadig på vår
 
Bergensis sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2007
Innlegg: 9.759
Bergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt avBergensis har mye å være stolt av
Standard

Sv: Erfaring med spiraltrapp?

Opprinnelig lagt inn av Veronal, her.

Det er vanskelig å gå i en spiraltrapp pga. smale trinn innerst, det er tungt å bære ting opp, en spiraltrapp er mindre trygg enn f.eks. en trapp med repos både for små og store. En spiraltrapp er fin og se på, men jeg ville utelukkende valgt en spiraltrapp hvis det var plassbegrensninger. Hvis det ikke er snakk om plassbegrensninger ville jeg definitivt valgt en 180-graders trapp med repos.

Du har dessverre rett

Me har litt begrensa plass, men det er nok mest fornuftig å ha ei vanleg trapp. Både sikkerhetsmessige og praktiske omsyn. Å bære møbler, fryseboksar og sånt i spiraltrapp høyres ut som eit slitsomt prosjekt. Er spiraltrapper dyrare enn vanlege trapper, forresten?

__________________
Bergensis
Bergensis er ikke aktiv   Svar med sitat