Sv: Å lage saus fra bunn av - oppskrifter?
Opprinnelig lagt inn av Madam Mim, her.
Dessuten er det vel bare gamle damer som bruner mel. Ingen som er flinke til å lage mat og/eller har kokkeutdanning gjør det.
Du er flink til å virke nedlatende på en svært så enkel måte. 
Når man skal lage brun saus til kjøttkaker syns jeg også det er best å brune smør+mel. Ikke brune det veldig mørkt, men litt. Har i tillegg oppi litt sukkerkulør.
Jeg driter i om utdannede kokker og dere som er så flinke til å lage mat ikke gjør det.
Så lenge det smaker best så funker det for meg.
Om du skal lage hønsefrikase, så bruker du vannet du har kokt høna i, når du skal lage 'kjøtt i mørket' bruker du vannet du har kokt kjøttet i, sant? Mye bedre enn det der buljongvannet.
__________________
~Maybe it's time to heal~
|