Tråd: Spinat
Vis enkelt innlegg
Gammel 30-01-07, 14:03   #10
Xian
Tvåtusentalssuffragett
 
Xian sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Hvor: Oslo
Innlegg: 2.657
Xian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt avXian har mye å være stolt av
Standard

Sv: Spinat

Opprinnelig lagt inn av Bauche, her.

Jeg har en super oppskrift - som funker som tilbehør til kokt torsk med bacon og poteter og sammen med pasta og kylling...

Det du trenger er:
Frosset spinat
Purreløk
Creme fraiche
+ krydder (evt hvitløk)

ha spinatterningene i en kasserolle med litt vann - varm dette til spinaten har tint. tilsett hakket purreløk og creme fraiche og krydder og varm det hele litt. Dette er kjempegodt altså! (Og fast tilbehør til torsk her i huset)

Det høres deilig ut! (Jeg er gal etter spinat, og følger denne tråden med stor iver.) Men blir ikke det du beskriver over her veldig vått? Selv pleier jeg alltid å klemme vannet ut av frossenspinat, nemlig. Det er et slit, men må til. Trodde jeg, i hvert fall. Ingenting er bedre enn om det viser seg å ikke stemme.

__________________
Ullungen 2006 og Lillebror 2015

Vegen er lystig, og vegen er vrang.
Xian er ikke aktiv   Svar med sitat