Sv: Spinat
Opprinnelig lagt inn av Bauche, her.
Jeg har en super oppskrift - som funker som tilbehør til kokt torsk med bacon og poteter og sammen med pasta og kylling...
Det du trenger er:
Frosset spinat
Purreløk
Creme fraiche
+ krydder (evt hvitløk)
ha spinatterningene i en kasserolle med litt vann - varm dette til spinaten har tint. tilsett hakket purreløk og creme fraiche og krydder og varm det hele litt. Dette er kjempegodt altså! (Og fast tilbehør til torsk her i huset)
Det høres deilig ut! (Jeg er gal etter spinat, og følger denne tråden med stor iver.) Men blir ikke det du beskriver over her veldig vått? Selv pleier jeg alltid å klemme vannet ut av frossenspinat, nemlig. Det er et slit, men må til. Trodde jeg, i hvert fall. Ingenting er bedre enn om det viser seg å ikke stemme. 
__________________
Ullungen 2006 og Lillebror 2015
Vegen er lystig, og vegen er vrang.
|