Vis enkelt innlegg
Gammel 25-03-10, 12:28   #37
bina
Ustabil
 
Medlem siden: Jan 2007
Innlegg: 4.405
Blogginnlegg: 11
bina er kulere enn de flestebina er kulere enn de flestebina er kulere enn de flestebina er kulere enn de flestebina er kulere enn de flestebina er kulere enn de flestebina er kulere enn de flestebina er kulere enn de flestebina er kulere enn de flestebina er kulere enn de flestebina er kulere enn de fleste
Standard

Sv: Kunne dette vært en "regel" i forhold til personangrep i diskusjoner?

Opprinnelig lagt inn av apan, her.

Jeg synes moderatorene her er noe blåøyde ift å vurdere forumets selvjustis som bedre enn den er. Det er ikke tvil om at det jevnlig er usaklige personangrep og folk som drar med seg ting fra tråd til tråd.

Når det er sagt, er jeg enig i at dette gjelder noen få brukere, til gjengjeld gjelder det dem ganske ofte.

Jeg er enig i dette. Min oppfatning er at flertallet av litt opphetede tråder inneholder personangrep i en eller annen form. Rettet mot en eller flere, gjensidig eller enveis - men personangrepene og usaklighetene hagler. Og ja, folk tar det med seg videre. For eksempel er det mange som har behov for å uttrykke sjokk og forferdelse hvis de oppdager at de plutselig - kryss i taket - er enig med meg en gang. Hvis man ikke hadde noen forutinntatt holdning, så var det vel ikke noen grunn til å bli overrasket over å være enig?

bina er ikke aktiv   Svar med sitat