Vis enkelt innlegg
Gammel 14-03-10, 21:56   #133
Katta
maler
 
Katta sin avatar
 
Medlem siden: Jul 2008
Hvor: Trondheim
Innlegg: 31.242
Blogginnlegg: 92
Katta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme omKatta har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Født med surrogatmor fra India - etisk dilemma? (vg)

Opprinnelig lagt inn av OlaDunk, her.

Jeg har aldrå gå så langt som altså sterilisere/nekte dem å barn. Jeg er ikke mot enkelt individes valg. Jeg ville bare ikke kanskje ha puttet fram hele apparatet og mer eller mindre oppfordret til det. Som jeg føler det, så spekulerer enkelte (spesielt kvinner) på å få barn i sen alder, siden de vet at det finnes et apparat til å hjelpe dem. Det medfører helt unødvendig risko for både barn og mor.

Jeg tror nok ikke det er så vanlig, det er nok mer det at årene går fortere enn man planlegger og mange har ikke fått med seg at fertiliteten går kraftig ned mange år før menopause. Og kvinner hovedsaklig fordi menn er heldigere stilt i så måte, deres fertilitet går ikke like mye ned med alderen. Du har rett i at det medfører mer risiko for mor og barn og at det kan være problematisk at alderen på fødende øker. Men det er en helt annen diskusjon enn det som går på arvemateriale. Hva det offentlige bør bidra med er en annen diskusjon enn hva som er etisk riktig å gjøre for den enkelte mener jeg.

__________________
Storebror 2002 - Toern 2003 - Plutt 2009 - Mikro 2012
Katta er ikke aktiv   Svar med sitat