Vis enkelt innlegg
Gammel 17-02-10, 17:56   #11
Milfrid
Shake it out!
 
Milfrid sin avatar
 
Medlem siden: Feb 2007
Hvor: Stavanger
Innlegg: 15.926
Blogginnlegg: 65
Milfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme omMilfrid har et rykte de fleste bare kan drømme om
Standard

Sv: Dunket borti en støtfanger ...

Jeg gjorde nøyaktig det samme i dag. Stod stille i kø på vei inn til butikk, bøyde meg ned for å ta noe opp av vesken, slapp tydeligvis bremsen og rant inn i bilen foran. Veldig rolig. Vi stoppet inne på parkeringsplassen, en hyggelig dame kom ut av bilen, vi kikket på støtfangeren (plast) men så ingenting. Hun ville sette seg inn i bilen og kjøre igjen, men jeg sa at hun i det minste kunne ta nummeret mitt, sånn i tilfelle det skulle være noe. Men det er det neppe. Vi snakker jo null fart og plast mot plast.

Anyway, skulle hun finne på å dukke opp med en skade sånn i ettertid, som jeg innser at definitivt ikke er laget av meg, så kommer jeg til å ta en Esme og si at det var hun som rygget inn i meg, og at det er derfor hun har nummeret mitt .

__________________
Now it's nothing but MY way!
Milfrid er ikke aktiv   Svar med sitat