Sv: Fiskeretter?
Tjukk hvit saus, laget på smør, hvetemel og melk i den ene gryta, smør, glutenfritt og soyamelk i den andre. Rør i et rått egg og litt muskattnøtt, når du ser at sausen er tjukk nok.
Vanlige makaronier i en kjele, glutenfrie i den andre. Det som blir til overs, blir pastasalat i ungenes matbokser i morgen.
Revet gulrot, både inni og ved siden av fiskegratengen.
Kokt kveite, men du kan jo bruke hva slags fisk som helst.
Tjukk saus blandes med de andre ingrediensene rett i kjelen. Deretter helles det i smurt ildfast form.
Strøkavring, med og uten gluten.
Stekes i en drøy halvtime.
Jeg glemte poteter, men det skal egentlig være kokte poteter med smeltet smør ved siden av gratengen. Det ble bra likevel.
__________________
Som en gullring i et grisetryne, er en vakker kvinne uten vett. (Sal. 11:22)
|