Vis enkelt innlegg
Gammel 04-01-10, 11:08   #24
ingling
Bør lage seg en tittel selv
 
ingling sin avatar
 
Medlem siden: Apr 2009
Hvor: Akershus
Innlegg: 15.077
Blogginnlegg: 533
ingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt avingling har mye å være stolt av
Standard

Sv: Er dere lei av kjøtt etter julen?

Opprinnelig lagt inn av Iset, her.

Men uansett, blir du lei av kjøtt om du spiser det hver dag bare i forskjellige former? Jeg har spist kjøtt så og si hver dag hele julen (kalkun og kylling inngår også her) men blir ikke lei? Ikke på den måten at jeg føler at NÅÅ må jeg lage bare vegetarmat i noen uker fordi jeg er så lei av kjøtt? Mulig jeg er farget av at jeg ikke anser kjøtt som usunt, noen gjør jo det og tror kun veggismat er det beste.

Jeg har nok skrevet noe om fisk og veggismat i middagstråder, fordi jeg føler sterk trang til det. Men jeg tror ikke at kun veggismat er best, altså! Faktisk spiser jeg mer kjøtt nå enn jeg har gjort på mange år, og liker det.

Jeg blir lei fordi det blir lite variasjon når så mange middager består av kjøtt og poteter, og det er vanskelig å styre når en ikke lager maten selv. Til vanlig veksler vi mellom kylling, kalkun, fisk, veggis og karbonadedeig, og en veldig sjelden gang lam eller oksekjøtt, men da har vi jo forskjellig tilbehør og tilberedning hver gang. Kroppen min trenger variasjon for å være frisk (mange matintoleranser og candida), så jeg blir tung og trøtt av mange kjøtt-og potetmiddager. Men jeg liker det absolutt, og ser frem til rullepølsemiddag hos mamma og pappa når vi skal til Bergen snart!

ingling er ikke aktiv   Svar med sitat