Sv: Oppskrift på fiskesuppe?
Jeg kutter
1 pakke vårløk eller 1 purre i skiver
2-3-4 gulrøtter i små terninger
1 persillerot i små terning
+ evt. 1 fedd hvitløk
og freser det i olje i en gryte til de er blanke & møre
+ hiver over litt hvetemel (hvis jeg vil at suppen skal være litt tykkere) + melk eller vann + fiskefond eller fiskebuljong + pepper og kanskje litt salt (smaker til).
Koker opp og lar småputre. Hiver oppi biter av frossen fisk (skjærer opp mens frossen) - bruker oftest laksefilet. Småputrer kanskje 10 min.
Jeg lager all mat fra bunnen og bruker stort sett aldri mer enn 1/2 time på matlaging. Det som tar lengst tid er å kutte grønnsakene. Noen ganger gjør jeg det kvelden før eller på morgenen.
__________________
Du har fått et møljetall. Vil du splitte eller herske?
|