Vis enkelt innlegg
Gammel 07-10-09, 17:45   #13
Frantzen
Passiv
 
Innlegg: n/a
Standard

Sv: Er melkefritt kosthold bra for "vanlige" mennesker uten allergier?

Opprinnelig lagt inn av era, her.

@kanina, jeg blir ikke sur og grinete av at folk er alergiske er sjuke altså, men jeg får makk av "jeg tror" og når det skifter fra uke til uke hva man tåler å ikke tåler blir jeg irritabel, også mye fordi det skaper holdninger som litt er jo ikke så farlig og bare pill ut brødet, det gjør hverdagen for mennesker som faktisk ER allergiske ganske vanskelig.

Jeg er en av dem som har valgt å kutte ut ulike ting fra maten pga kranglete mage uten medisinsk påviselige årsaker. Dette har jo resultert i ulike "dietter" gjennom en periode for å finne ut hva som er årsaken. Jeg har full forståelse for at det kan være vanskelig for andre å forholde seg til og har derfor alltid passet på å ta med meg mat/tilbehør (som brød, f.eks) for at andre skal slippe å tenke på det. (Jeg vet at noen syns det er sært også, all den tid man ikke har en påvist allergi, men da syns jeg ikke lenger at det er forståelig, da er det bare dømmende.)

Jeg har vært heldig å møte stor velvilje hos folk i min omgangskrets, da, større velvilje enn jeg selv forventer å møte. For det ER styr å skulle ta hensyn til "ditten og datten" når man ikke er inne i rutinene selv.

  Svar med sitat