Vis enkelt innlegg
Gammel 05-10-09, 17:12   #11
Olympia
ræv med ører
 
Olympia sin avatar
 
Medlem siden: Oct 2006
Innlegg: 4.944
Olympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt avOlympia har mye å være stolt av
Standard

Sv: Tatovering, stygt eller flott?

Jeg tror overhodet at dette er gjennomførbart når man har gått gjennom et (eventuelt) irreversibelt inngrep som en tatovering jo kan være, og attpåtil noe som er synlig for alle og enhver.

Å sammenligne det med en dårlig frisyre eller kastet bort pengene på noe dumt er jo helt meningsløst. Hår kan fjernes, hår kan limes på, man kan kjøpe en parykk eller barbere alt sammen. Etter hvert vil man ha samme sveis som i begynnelsen igjen. Penger kan brukes på mye dumt, men når de først er spart sammen igjen har man samme utgangspunkt som før. Det går kanksje an å sammenligne det med en ekstremt mislykket nose-job à la Michael Jackson, det er ikke bare bare å bite tennene sammen og holde livskvaliteten oppe.

__________________
-lost behind where all things fall-


Olympia er ikke aktiv   Svar med sitat