Sv: Tapas - kylling
Opprinnelig lagt inn av emma71, her.
Kyllingspyd med avocado dipp
3 kyllingfileter (kan godt ta flere for større posjon)
3 båter finhakket hvitløk
3 finhakket rødløk
1 ts korianderfrø/krydder
1 ts spisskummenfrø/krydder
saft av 1/2 sitron
1 rød chili, hakket
2 ss olivenolje
2 ss sesamfrø
Del filetene i tre på langs. Hurtigmix ingrediensene (-sesamfrø) og mariner med kyllingen i to timer. Træ på spyd, dryss på sesamfrø og stek/grill.
Avocadodip:
2 avocado
2 dl yoghurt naturell
1 dl lettrømme
1 båt revet hvitløk
saft av 1/2 sitron
salt og pepper
Mos avocado, bland inn yoghurt, rømme og hvitløk. Smak til med sitron, salt og pepper. Hvil noen timer/natta over i kjøleskap.
Jeg ser nå at det står 3 rødløk i oppskriften jeg har lagret, men jeg kan ikke huske at jeg brukte sååå mange løk, det holder sikkert med 1 
Det ser ut til at vi går for dette og asparges i strandaskinke. :sikle:
__________________
Lille 04 ~ Engel f/d 07 ~ Lillebror mai 08
|